En fantastisk start på hösten!

På Princip har vi startat hösten med besked! Batterierna är laddade och vårt arbete med att stötta våra kunder i resan mot kontroll & innovation i balans fortsätter.

Vi har varit på konferens för att vässa våra erbjudanden, har utbildat oss i det stora, agila ramverket, och viktigast av allt, vi har två nya kollegor i Elin Eckerman och Paul Dominique.

Alla principare bidrar starkt till vår ledarskapskultur och vårt företag, och på tal om det; vikten av ett gott ledarskap kan aldrig underskattas i de svåra situationer vi ofta ställs inför. Därför vill vi dela med oss av våra erfarenheter genom att ordna höstens tveklöst bästa ledarskapsevent.

Den 7/11 på Scandic Continental i Stockholm bränner vi av en frukostföreläsning där vi bland annat berättar om de gemensamma nämnarna mellan att leda en ammunitionsröjarpluton under en humanitär insats och att leda en portföljstyrgrupp. Hårresande historier, skratt, och framförallt inspiration, utlovas. Ett fåtal platser finns kvar, boka din kostnadsfritt på http://www.princip.eventbrite.se.

Vi har också fått många nya förtroenden under hösten. Två av dem är möjligheten att arbeta med Region Västerbotten i etableringen av en regionsgemensam portföljstyrning, samt en väldigt central ledarskaps- och leveransroll hos en av våra största myndigheter. Vår kombination av starkt ledarskap och djup kompetens inom ramverk och modeller är efterfrågad.

Därför behöver vi nu bli fler principare. Tilltalas du av något eller kanske av allt du läser här ovan? Ge oss en vink (nej, inget cv) via någon av kontaktvägarna här så får vi träffas och lära känna varandra.