Fåtal platser kvar - Lunchseminarium

Sedan urminnes tider har människan haft behovet av att arbeta tillsammans för att åstadkomma mer. I vår begynnelse handlade det uteslutande om överlevnad, och även om tillvaron för de flesta av oss inte är fullt så blodig idag, löser vi stora uppgifter i grupp eftersom de ofta är oöverkomliga för en enskild person.

Förvaltningsstyrningen är ett område som de senaste åren seglat upp som ett viktigt komplement till vår projektstyrning och vår organisation, men som ofta fått stå tillbaka från kärnverksamhet och strategi eftersom förvaltning inte betraktats som ”där det händer” utan snarare ”när det har hänt”.

Inspirerad av sunt förnuft

Principmodellen är en styrnings- och leveransmodell inspirerad av sunt förnuft. Under lunchseminariet kommer Jakob Widestedt att berätta om hur vi och våra kunder ser på:

• Hur en modern förvaltningsorganisation blir ett leveransteam som stödjer sin verksamhet med både utveckling och förvaltning

 • Hur teamet kan fokusera på verksamhetens behov och klarar av att hantera både förändring och kontinuerlig leverans av det som redan finns

Varmt välkomna på lunchseminarium den 20 april! 

Plats: Vasagatan 7A

Tid: 12:00 – 13:30 

Lunch: Kommer finnas, meddela gärna allergier 

Anmälan krävs och sker till Evelina.oback@princip.se / 076 – 633 99 82 (begränsat antal platser)

PRINCIP_171006_ADAM0333A_sRGB_previewNyfiken på Principmodellen?

Nyfikna på att läsa mer om våra tidiga uppdrag?

Referensuppdrag 2018