MÖT VÅR NYA MEDARBETARE ANDERS JANGBRAND

Anders kommer närmast ifrån På i Stockholm AB där har arbetat som konsult med inriktning förvaltningsstyrning med pm3. Anders beskrivs som en katalysator och är erkänt duktigt på att inspirera, leda och få grupper att ta gemensamma steg framåt.

Anders, varför valde du att bli Principare?

Jag valde Princip för att jag gillar metoder och verktyg. Att använda rätt verktyg till rätt sak är viktigt. Och att verktyget är anpassat till uppgiften. På Princip jobbar vi kundunikt och med anpassade lösningar, det gillar jag.

Givetvis är människan bakom verktyget viktigast. Men, en skräddare med slö sax eller en snickare utan hammare kommer inte lyckas lika bra som om de haft rätt verktyg i händerna.

Något jag själv tycker är riktigt spännande är prioriteringar. Jag menar att prioritering är ofta lättare än vad man tror. Framför allt blir det enklare om man:

(1) har en bra facilitator som leder prioriteringsarbetet

(2) gör det transparent och i grupp

(3) först sorterar fram (några) kriterier som grund

(4) använder några få enkla verktyg

Bästa verktygen för prioritering? Det beror på, men kontakta mig så kan jag berätta hur jag brukar få det att fungera.