Princip har flyttat

Princip växer och vi har därför flyttat till ett större och finare kontor på Sankt Eriksgatan 37A

Vi har sen en tid tillbaka letat efter ett nytt kontor som vi kan forma till vårt och där vi kan växa till oss i några år framöver. Diskussionerna internt har gått fram och tillbaka huruvida vi ska ha ett större kontor eller inte. Vi är ännu ett relativt ungt bolag och våra konsulter är allt som oftast ute hos våra kunder, därför har det inte varit självklart för oss att ha ett eget kontor med dem fasta kostnader det medför. 

Men efter noga övervägande så har vi beslutat att skapa en hemmabas för oss. Ett nytt fräscht kontor ger oss inte bara arbetsplatser utan bidrar till att skapa vår företagskultur. För oss är det viktigt vi har ett plats där vi kan bygga relationer och samverkan med varandra, Som konsult träffar du inte du dina kollegor till vardags utan ditt umgänge är snarare med kunden. Vi är måna om att behålla vår personal och vill därför skapa en trivsel och kultur som gör att du vill vara här. Och det gör vi så klart bäst med en egen yta där du som konsult ska känna dig som hemma.

Vi flyttade in i mitten november och det är fortfarande en bit kvar innan vi har inrett färdigt men oavsett så har vi redan nu märkt av skillnaden i vår gemenskap och vi ses mycket oftare nu än tidigare!


Nyfiken på Principmodellen?

Nyfikna på att läsa mer om våra tidiga uppdrag?

Referensuppdrag 2018