Rådgivning och Coachning

Våra konsulter är certifierade förändringsledare och som coacher i en förändringsprocess utgår vi alltid ifrån ert nuläge och er målbild. Vi coachar ledningsgrupper, objektägare, IT-chefen och förvaltningsledare.

Förändringsledning

Befinner man sig i en förändringsresa kan det vara bra att ta professionell hjälp. Med en erfaren förändringsledare på plats så har du rätt förutsättningar för en hållbar och bestående förändring där alla är införstådda med vad som skall hända men framförallt varför. 

Princip coachar och leder förändringen

Alla våra konsulter är certifierade förändringsledare och har erfarenhet av både stora och små förändringsresor, dvs på förändring i organisation som hos individ. Som coacher i en förändringsprocess utgår vi alltid ifrån er organisation, ert nuläge och er målbild. Ibland coachar vi ledningen, ibland coachar vi verksamhetschefen, objektägaren eller IT-chefen. 

Kontakta oss

På Princip har vi gedigen erfarenhet av både stora och små organisationer och företag under utveckling och förändring. Kontakta oss idag om du vill veta hur vi kan hjälpa just din organisation!