Utbildningar

Vi hjälper dig att höja kompetensen i din verksamhet! Vi tar fram kundanpassade utbildningar där vi tillsammans tar fram ett upplägg som passar bäst.

Grundkurs: Systemförvaltning i praktiken

På Nordic Forum for Information (NFI) kan du gå grundkursen: Systemförvaltning i praktiken. Utbildningen är en mycket efterfrågad tvådagarskurs där du lär dig att etablera en enkel men effektiv förvaltning och applicera den i helt nya förvaltningsuppdrag eller vid effektivisering av befintliga förvaltningar.

Påbyggnadskurs – Proaktiv systemförvaltning

Proaktiv systemförvaltning (NFI) är en påbyggnadskurs till Systemförvaltning i praktiken. Den är ämnad för de som har genom gått kursen Systemförvaltning i praktiken eller som har arbetat i förvaltning en tid där fokus ligger på att leda och organisera en proaktiv förvaltning med moderna arbetsmetoder och agila arbetssätt.

Bägge utbildningarna baserar sig på etablerade förvaltningsmodeller och går även att få som uppdragsutbildningar.

Agila metoder för systemförvaltning

Via Institutet för informationsteknologi håller vi tillsammans med andra aktörer utbildningen Agila metoder för systemförvaltning i praktiken.

Skräddarsydd utbildning

Vi erbjuder företagsinterna utbildningar i de flesta modeller och ramverk som alltid är anpassade för just er organisation och era behov. Vi utbildar i Agilt Förvaltningsarbete och Agila Metoder och har särskilda utbildningar för ledniningsgrupper.

Våra utbildningar hålls i våra lokaler på Fridhemsplan i Stockholm. Vill du veta mer om våra utbildningar och hur vi på bästa sätt kan hjälpa just din organisation? Kontakta oss idag så berättar vi mer!


Några referenser från våra deltagare:

"Mycket nya infallsvinklar. Bra inspirerande diskussioner"

"Bra exempel på tavlor, bra mix av föreläsare"

"Bra att det handlade om det agila arbetssättet i stora drag med tips om hur man arbetar på ett enkelt vis"

"Bra med olika föreläsare med exempel ur verkligheten"

"Bra med övningar att reflektera kring den egna verksamheten/organisationen"