envelope

Princip söker konsult

blur

Är du en oberoende tänkare?

Har du en sund syn på ledarskap, attraheras du av ett systemiskt tänk för att ta dina lärdomar till nästa nivå och kunna sprida den goda läran? Då har du kommit rätt.

Vi söker dig som jobbat med komplexa frågor inom affärsutveckling, IT-styrning och ledning på operativ och taktisk nivå. Du har erfarenhet från det direkta ledarskapet i form av program- eller projektledare eller linjechef med vilja att hela tiden lära och bli bättre. 

En del av våra kunder har modeller som t.ex. SAFe och ITIL i botten för sin styrning och ledning, varför det är mycket meriterande om du har kunskap och erfarenhet från införande av dessa eller liknande modeller.

Brinner du för att utveckla organisationer och människor med att aktivt coachande och stöttande ledarskap? Är du en föregångsperson som ser individ, grupp och ledare och tar stöd ifrån modeller och ramverk? Då är du helt rätt för oss och vi kommer att göra vårt yttersta för att bli rätt för dig.

Hos oss är människan och ledarskapet det viktigaste. Vi gillar att utmana ”gamla sanningar” och är beredda att ”go that extra mile”.

Om oss och om företaget

Du kommer att bli en viktig del av företaget där du har din roll som konsult men där det också finns stora utrymmen att vara med att påverka åt vilket håll vi skall gå och vilka ”nya” marknader vi skall ge oss in på. Vi som jobbar på Princip representerar 60–70 och 80-talet. Du kommer att ha stora möjligheter till kompetensutveckling - dels genom interna utbildningar/ workshops med också genom att du kan gå externa kurser och utbildningar. Vi har vårt kontor på Kungsgatan 64 i centrala Stockholm.

I övrigt erbjuder vi en flexibel ersättningsmodell, individuell pensionsavsättning, privat sjukvårdsförsäkring och eget upplägg för friskvård. Naturligtvis  får du ett mycket bra gäng kollegor som har kul på jobbet.

Hör gärna av dig så tar vi det därifrån.

Hör av dig till mig om du vill veta mer!

pontus-welin-berger-2

Pontus Welin-Berger - Rekrytering

VD