envelope

Princip söker konsult

Vi söker en erfaren förändringsledare som trivs i ett mindre bolag med erfarna kollegor

Vi hjälper våra kunder i större och mindre förändringar och arbetar ofta i teamleveranser. 

Om tjänsten och arbetsuppgifterna

Som medarbetare på Princip arbetar du som konsult. Det innebär att du kommer vara inblandad i olika projekt, både långa och korta. Du kommer att vara i kontakt med olika kunder med olika utmaningar varför det är viktigt att du motiveras av att skapa värde och drivs av att fungera som rådgivare och att leda kunden framåt.

Du bör vara en van förändringsledare som trivs i att sätta dig in i nya verksamheter. Tidigare kulsulterfarenhet värdesätts högt. Vi är glada om du har tidigare erfarenhet av Prosci ADKAR och är en van facilitator av workshops.

Kvalifikationer

Du har arbetat som konsult och är van att jobba med människor i förändring. Du är nyfiken, har stort tålamod och tycker om att lära nytt och utvecklas.  Det är meriterande om du har erfarenhet av att införa förvaltningsstyrning, agil transformation, projektledningsmetodik och certifieringar är ett extra plus.

Du har lätt för att samarbeta med andra och är en stark kommunikatör på både svenska och engelska.

Vi söker en erfaren verksamhetsarkitekt som trivs i ett mindre bolag med erfarna kollegor

Vi hjälper våra kunder i större och mindre förändringar och arbetar ofta i teamleveranser. 

Om tjänsten och arbetsuppgifterna

Som medarbetare på Princip arbetar du som konsult. Det innebär att du kommer vara inblandad i olika projekt, både långa och korta. Du kommer att vara i kontakt med olika kunder med olika utmaningar  det är viktigt att du motiveras av att skapa värde och drivs av att fungera som rådgivare och att leda kunden framåt.

Du bör vara en van verksamhetsarkitekt som trivs i att sätta dig in i nya verksamheter. Tidigare kulsulterfarenhet värdesätts högt. Vi ser gärna att du är certifierad i verksamhetsarkitektur. Det är extra meriterande om du även är certifierad i SAFe och/eller Togaf.

Kvalifikationer

Du har arbetat som konsult och har stor erfarenhet av att jobba praktiskt som arkitekt, är en trygg ledare som är van att hitta och bygga allianser i organisationer på alla nivåer. Du har en bred generell IT-kompetens och har tidigare haft ledande roller som arkitekt, projektledare, förvaltare eller analytiker. Du är nyfiken, har stort tålamod, gillar att jobba i team och tycker om att lära nytt och utvecklas. Vi ser att du har jobbat med modeller, förmågor, information, processer och förstår verksamhetens it-miljö. Har du jobbat med agila arbetssätt är det ett stort plus. Samarbete och ärlig kommunikation är något som präglar Princip och är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Du har lätt för att samarbeta med andra och är en stark kommunikatör på både svenska och engelska.

 

blur

Är du en oberoende tänkare?

Har du en sund syn på ledarskap, attraheras du av ett systemiskt tänk för att ta dina lärdomar till nästa nivå och kunna sprida den goda läran? Då har du kommit rätt.

Vi söker dig som jobbat med komplexa frågor inom affärsutveckling, IT-styrning och ledning på operativ och taktisk nivå. Du har erfarenhet från det direkta ledarskapet i form av program- eller projektledare eller linjechef med vilja att hela tiden lära och bli bättre. 

En del av våra kunder har modeller som t.ex. SAFe och ITIL i botten för sin styrning och ledning, varför det är mycket meriterande om du har kunskap och erfarenhet från införande av dessa eller liknande modeller.

Brinner du för att utveckla organisationer och människor med att aktivt coachande och stöttande ledarskap? Är du en föregångsperson som ser individ, grupp och ledare och tar stöd ifrån modeller och ramverk? Då är du helt rätt för oss och vi kommer att göra vårt yttersta för att bli rätt för dig.

Hos oss är människan och ledarskapet det viktigaste. Vi gillar att utmana ”gamla sanningar” och är beredda att ”go that extra mile”.

Om oss och om företaget

Du kommer att bli en viktig del av företaget där du har din roll som konsult men där det också finns stora utrymmen att vara med att påverka åt vilket håll vi skall gå och vilka ”nya” marknader vi skall ge oss in på. Vi som jobbar på Princip representerar 60–70 och 80-talet. Du kommer att ha stora möjligheter till kompetensutveckling - dels genom interna utbildningar/ workshops med också genom att du kan gå externa kurser och utbildningar. Vi har vårt kontor på Kungsgatan 64 i centrala Stockholm.

I övrigt erbjuder vi en flexibel ersättningsmodell, individuell pensionsavsättning, privat sjukvårdsförsäkring och eget upplägg för friskvård. Naturligtvis  får du ett mycket bra gäng kollegor som har kul på jobbet.

Hör gärna av dig så tar vi det därifrån.

Intresserad av rollen? Hör av dig till mig!

pontus-welin-berger-2

Pontus Welin-Berger

VD