envelope
Karriär

Bli en av oss

Är du nästa Principare?

Vi är ett konsultföretag som stöttar våra kunder i deras mest utmanande resor. Just nu söker vi spetskompetens och engagemang inom områdena förändringsledning, agil coaching och projektledning. 

Alla Principare är erfarna ledare och vi brinner för det goda ledarskapet i dess många former.

Vi tror på generositet och vi arbetar med och för varandra. Att jobba på Princip är att dela med sig av sina kunskaper, erfarenheter och av sin tid. Det skapar en bra lagkänsla och en vilja att alltid utveckla och att utvecklas.

Vi ska inte vara störst, vi ska vara bäst på det vi gör.

Nedan hittar du de positioner vi söker just nu.

Princip söker konsult

Vi står för frihet och personlig utveckling

Vi attraherar konsulter som värdesätter ett sammanhang men också möjligheten att själva påverka och styra sitt arbetsliv och sin fritid. Det gör vi genom att erbjuda en ersättningsmodell som ger flexibilitet och frihet att balansera lön, pension, utbildning, fritid, mm.

Vissa konsulter väljer en ersättningsmodell med högre trygghetsnivå i form av en fast månadslön medan andra vill ha högre risk men också större hävstång i ersättningen.

Det viktiga är att ha friheten att välja en ersättningsmodell som passar dig och din nuvarande livssituation.

ravi-roshan-_AdUs32i0jc-unsplash

Vi vill utveckla Princip tillsammans

Precis som alla andra bolag på marknaden behöver vi ständigt förnya oss för att vara relevanta för våra kunder och våra Principare.

Bär du på en bra idé? Kanske något som kan utmynna i ett attraktivt erbjudande mot konsultmarknaden? Vi på Princip har alltid haft en tanke om att ge friska skott möjligheten att slå ut till livskraftiga växter i ett växthus, en miniinkubator om man vill. Om man vattnar varje dag och pysslar om sitt frö så är möjligheterna till tillväxt närmast oändliga.

I Princips DNA finns generositet; att göra bra saker tillsammans, och på det kan vi bygga ömsesidig framgång genom att låta din idé utvecklas till lönsamhet i en gemensam satsning, med vårt växthus som bas.

va¨xthus

Nedan hittar du de positioner vi söker just nu.

Principare

Intresserad av rollen? Hör av dig till mig!

pontus-welin-berger-2

Pontus Welin-Berger

VD