Jobba hos oss

Vi växer och vill i Princip bli fler

Just nu söker vi en konsult inom portföljstyrning och förvaltningsstyrning med goda kunskaper och färdigheter inom utbildning och ledarskap.

Princip är ett konsultbolag specialiserat inom styrning och ledning med särskild tonvikt på det goda ledarskapet. Vi är i dagsläget ett tiotal konsulter och behöver bli fler då efterfrågan på våra tjänster inom förvaltningsstyrning, portföljstyrning och agilitet ökar. Bland våra kunder finns myndigheter och verk, banker, kommuner och regioner. Vi jobbar ständigt med att utveckla nya affärsområden och nya kompetenser.

Profil

Vi söker dig som har arbetat med förvaltningsstyrning på operativ och taktisk nivå men gärna med förståelse för de utmaningar och möjligheter som finns kring övergripande strategisk styrning och prioritering. Du har goda erfarenheter från det direkta ledarskapet men också förmåga att leda personer som i sin tur leder andra. Vi vill också att du har goda erfarenheter från att planera och genomföra workshops och utbildningar. 

En del av våra kunder har modeller som t.ex. SAFe och pm3 i botten för sin styrning och ledning, varför det är mycket meriterande om du har kunskap och erfarenhet från införande av dessa eller liknande modeller.

Brinner du för att utveckla organisationer och människor med att aktivt coachande och stöttande ledarskap? Är du en föregångsperson som ser individ, grupp och ledare och tar stöd ifrån modeller och ramverk? Då är du helt rätt för oss.

Hos oss är människan och ledarskapet det viktigaste. Vi gillar att utmana ”gamla sanningar” och är beredda att ”go that extra mile”.

Om oss och om företaget

Du kommer att bli en viktig del av företaget där du har din roll som konsult men där det också finns stora utrymmen att vara med att påverka åt vilket håll vi skall gå och vilka ”nya” marknader vi skall ge oss in på. Vi som jobbar på Princip representerar 60–70 och 80-talet. Du kommer att ha stora möjligheter till kompetensutveckling - dels genom interna utbildningar/ workshops med också genom att du kan gå externa kurser och utbildningar. Vi har vårt kontor  på St. Eriksgatan nära Fridhemsplan i centrala Stockholm.

I övrigt erbjuder vi en bra, marknadsmässig lön, en möjlighet till årlig vinstdelning, bra pensionsavsättning, privat sjukvårdsförsäkring samt mycket bra friskvårdspaket och naturligtvis ett mycket bra gäng konsulter som har kul på jobbet.

Hör gärna av dig med en intresseanmälan så tar vi det därifrån.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande

Ansvarig för  rekrytering är Pontus Welin-Berger, 076-945 00 47 eller pontus.welin-berger@princip.se

Nyfiken på Principmodellen?

Nyfiken på Principmodellen? Ladda ner en överskådlig modellgrafik!

Principmodellen pdf